Festival nauke na Divčibarama

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Nov.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival nauke na Divčibarama

Dečje odmaralište na Divčibarama je od 20. do 27. novembra ostvarilo zanimljiv program u kojem je učestvovalo oko devedesetoro učenika iz dvanaest pančevačkih osnovnih škola.

U pitanju je Festival nauke, koji se održava već petu godinu zaredom uz podršku grada Pančeva, a u organizaciji Branke Beljić, direktorke Osnovne škole „Isidora Sekulić”.

– Cilj nam je da se deca u jednoj opuštenoj atmosferi bave naukom upoznajući prirodne lepote Divčibara kroz druženje i zanimljive sadržaje. Aktivnosti su prilagođene uzrastu učenika i pokazalo se da drže pažnju dece i da njima prija takav način rada – istakla je direktorka.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.