Falsifikovanim novčanicama do mobilnog

Izvor: Aleksinac.net, 04.Feb.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falsifikovanim novčanicama do mobilnog

Policija je uhapsila N.A. (40) iz Aleksinca zbog sumnje da je 23.decembra 2015. godine u Nišu mobilni telefon platio sa pet novčanica u apoenima od po 100 evra za koje se sumnja da su falsifikovane.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Ovo je drugi slučaj kupovine mobilnog telefona lažnim evrima koji je otkrila niška policija. Juče je saopšteno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << je uhapšen N.Đ. (28) iz okoline Ražnja zbog sumnje da je zajedno sa jednim maloletnikom u decembru platio mobilni telefon sa tri falsifikovane novčanice od po 200 evra.

Za sada ne postoje da su ovi slučajevi povezani, ali se i ta situacija proverava.

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Za jedno veče opljačkao 2 prodavnice u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2016, 12:12

Muškarac iz okoline Prokuplja uhapšen je zbog sumnje da je za jedno veče, sa fantomkom na glavi i uz pretnje, opljačkao 2 prodavnice iz kojih je ukupno ukrao 16.000 dinara...Oba razbojništva dogodila su se 4. februara u večernjim satima, a osumnjičenog 31-godišnjeg M. S. ubrzo je uhapsila prokupačka...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.