FUTSAL: Vikend pred nama

Izvor: Aleksinac.net, 16.Nov.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUTSAL: Vikend pred nama

Oba naša ligaša igraju u ponedeljak

Brđanka u okviru 5.kola Reginalne futsal lige ''SEVER'' u ponedeljak, sa početkom od 21 čas, dočekuje u hali sportova u Aleksincu veoma dobru ekipu Temnića iz Varvarina.

Obe ekipe nalaze se na deobi od trećeg do petog mesta sa ekipom Bora, sa po šest osvojenih bodova. Očekuje se jedna neizvesna utakmica do samog kraja, ali svi u novoformiranom klubu veruju da mogu doći do novih bodova i treće vezane pobede, koja bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << učvrstila u gornjem delu tabele.

                                  **************

Na drugoj strani, takođe u ponedeljak, ali sa početkom od 19 časova drugi naš predstavnik ekipa KMF ''Aleksinac 2015'', takođe u okviru 5.kola, ali Treće futsal lige ''ISTOK'', nakon velike pobede u prošlom kolu i upisana prva tri boda, ima teško gostovanje u Kuršumliji, domaćoj ekipi KMF ''Bele Crkve'', koji imaju bod više od Aleksinčana.

Očekuje nas zanimljiv futsal vikend, a  na Vama je da izaberete šta ćete gledati.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.