FUTSAL: Brđanka debituje pred svojom publikom

Izvor: Aleksinac.net, 01.Nov.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUTSAL: Brđanka debituje pred svojom publikom

U goste dolazi bivši trećeligaš

U okviru trećeg kola Regionalne lige FSRIS – grupa ''CENTAR'', Aleksinčani na svom parketu u sportskoj hali u Aleksincu, u ponedeljak od 21 čas, dočekuju jednog od favorita za prelazak u viši rang ekipu Bora iz istoimenog grada.

Nakon nesrećnog poraza u prošlom kolu u Trsteniku svi u klubu očekuju prve bodove iz ove utakmice.

Gosti jesu favoriti u ovom meču, ali i mi imamo prava da se nadamo prvim bodovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << u novom prvenstvu, posebno jer igramo u našem gradu, u našoj hali, pred našim navijačima, koji znaju da budu šesti igrač na terenu. Ujedno ih pozivam da dođu u što većem broju i podrže ovu mladu ekipu ka prvoj pobedi. – kaže za naš sajt predsednik kluba Milan Đorđević.

Gosti su loše počeli ovo prvenstvo. Poraženi su ubedljivo u prvom kolu u Paraćinu, dok su u prošlom na svom terenu lako izašli na kraj sa jednom od najslabijih ekipa u ligi iz Knjaževca.

Na drugoj strani Aleksinčani nisu igrali prvo kolo, na zahtev upravo ekipe iz Knjaževca utakmica je bila odložena, dok su u drugom kolu nesrećno izgubili u Trsteniku, ali o toj utakmici smo već pisali.

Još jednom da ponovimo utakmica je na programu u ponedeljak, 4.novembra sa početkom od 21 čas, u sportskoj hali u Aleksincu.

Naš drugi predstavnik, ekipa KMF ''ALEKSINAC 2015'', u okviru trećeg kola, Treće futsal lige ''ISTOK'' gostuje ekipi Niškog Akademca.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.