Izvor: Pančevac-online.com, 25.Apr.2023, 11:40

FOTOGRAFI, OVO JE POZIV ZA VAS: Otvoren je konkurs za 18. sezonu besplatnog seminara Fotosofije pod vođstvom zagrebačkog fotografa Damira Hoyke! FOTO

Fotosofia, besplatni seminar i workshop za naprednu fotografiju pod vođstvom i umetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke u osamnaestu sezonu ulazi s jednakom energijom i entuzijazmom kao 2006, ali uz dodatni naglasak na edukaciju, kreativnost i širenje umetničkih vizija fotokreativaca. Ovogodišnja Fotosofia održaće će se u Zagrebu od 12. do 17. juna, a petnaest polaznika će […] The post FOTOGRAFI, OVO JE POZIV ZA VAS: Otvoren je konkurs za 18. sezonu besplatnog seminara Fotosofije pod vođstvom zagrebačkog fotografa Damira Hoyke! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.