Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jun.2023, 14:54

EVO ZAŠTO JE BITNO DA NOSITE KOCKU SUPE SA SOBOM TOKOM PAKLENIH VRUĆINA Dr Jevtić: Kada je reč o oblačenju, glava treba da bude pokrivena, a odeća pamučna i što svetlija!

Jedva smo čekali leto, a ono je već sa svojim prvim danima rešilo da nas počasti tropskim vrućinama. Sledi nam najtopliji dan od početka godine, za koji je prognozirano čak 36 stepeni. Budući da su visoke temperature često opasne, lekari savetuju da sa sobom uvek nosite tečnost, kao i nešto što će omogućiti da nadoknadite […] The post EVO ZAŠTO JE BITNO DA NOSITE KOCKU SUPE SA SOBOM TOKOM PAKLENIH VRUĆINA Dr Jevtić: Kada je reč o oblačenju, glava treba da bude pokrivena, a odeća pamučna i što svetlija! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.