Izvor: Pančevac-online.com, 17.Jun.2023, 12:32

ETNO DAN U KAČAREVU: Tradicionalni proizvodi predstavljeni na platou ispred Mesne zajednice FOTO i VIDEO

Tradicionalna manifestacija „Etno dan“ održana je u Kačarevu. Svoje rukotvorine predstavilo je 16 udruženja. – Pripremile smo slane i slatke proizvode, ručne radove poput oslikanih tegli, flaša i štrikanih tašni. Pošto je Crepaja poznata po pripremi domaćih rezanaca, i ovaj proizvod našao se na našoj tezgi – kaže Jasmina Isajlov iz Udruženja „Vidovdan“ Crepaja. – […] The post ETNO DAN U KAČAREVU: Tradicionalni proizvodi predstavljeni na platou ispred Mesne zajednice FOTO i VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Manifestacija „Etno dan” u Kačarevu okupila udruženja iz južnog Banata

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Jun.2023

KAČAREVO – U centru Kačareva kod Pančeva održana je tradicionalna manifestacija „Etno dan” u organizaciji tamošnjeg udruženja žena „Etno kutak”. Program „Etno dana”, koji se održava već osmi put, bio je bogat i raznovrstan, kao što su već Kačarevci i gosti iz Pančeva i drugih...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.