ВЕЛИКА ЗЛАТНА МЕДАЉА НОВОСАДСКОГ САЈМА ЗА “АПАТИНСКE РИБАРСКE ВЕЧЕРИ”

Izvor: Radio Dunav, 21.Nov.2022, 13:48

ВЕЛИКА ЗЛАТНА МЕДАЉА НОВОСАДСКОГ САЈМА ЗА “АПАТИНСКE РИБАРСКE ВЕЧЕРИ”

На 53. сајму туризма који је одржан од 17. до 19. новембра 2022. године у Новом Саду нашу Општину су представљали Туристичка организација Апатин, “Бања Јунаковић” и предузеће “Путничко пристаниште и марина Апатин”. Запослени у овим предузећима су посетиоцима сајма представили >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << туристичку понуду Апатина, али и манифестације које се током године одржавају у нашој Општини.
Туристичка организација Апатин је добила велику златну медаљу овог престижног сајма, за квалитет одржавања традиционалне манифестације “Апатинске рибарске вечери”.
The post ВЕЛИКА ЗЛАТНА МЕДАЉА НОВОСАДСКОГ САЈМА ЗА “АПАТИНСКE РИБАРСКE ВЕЧЕРИ” appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.