Dva pijana vozača isključena iz saobraćaja: Nakon trežnjenja slede prijave

Izvor: OkRadio.rs, 25.Okt.2021, 12:01

Dva pijana vozača isključena iz saobraćaja: Nakon trežnjenja slede prijave

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju i Surdulici, tokom redovne kontrole, registrovali su tokom vikenda dva vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola. Saobraćajna patrola je zaustavila tridesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „forda“ koji su automobilima upravljali sa 1,26, odnosno 1,54 promila alkohola u organizmu.   Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja, kažu iz policije.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio bez dozvole, udario u zid, pa odbio ALKO TEST

Izvor: OkRadio.rs, 25.Okt.2021

Pripadnici saobraćajne policije u Bujanovcu zadržali su dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljajući “golfom” izazvao saobraćajnu nezgodu a potom odbio da se alkotestira. On je vozeći automobil, bez vozačke dozvole, udario u zid jedne porodične kuće u Bujanovcu.   U ovoj nezgodi,...

Nastavak na OkRadio.rs...

BAHATI VOZAČ Devetnaestogodišnjak sa probnom dozvolom divljao na autoputu na Novom Beogradu pod dejstvom ALKOHOLA I NARKOTIKA

Izvor: Blic, 26.Okt.2021, 10:11

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su sinoć iz saobraćaja devetnaestogodišnjeg vozača „folksvagen golfa“ u Novom Beogradu jer je upravljao vozilom brzinom većom od dozvoljene, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.