Društvene mreže u službi poslovanja

Izvor: Bor030.net, 12.Okt.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Društvene mreže u službi poslovanja

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) uz podršku Razvojne agencije Srbije organizovala je u Boru prezentaciju “Društvene mreže u službi vašeg poslovanja”.

Prezentacija o tome kako društvene mreže i internet marketing mogu da unaprede poslovanje preduzetnika organizovana je u okviru realizacije ’’Internet marketing centra istočne Srbije’’. Radionica, na kojoj se govorilo i o tome kako se u službi poslovanja koriste društvene mreže, ali i analitika >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << i reklame na društvenim platformama, uz primere poslovanja pre i posle uvođenja internet marketinga, bila je namenjena predstavnicima malih i srednjih preduzeća, ali i poslovnim udruženjima i organizacijama civilnog društva.

Današnje poslovanje, bez predstavljanja firme na društvenim mrežama, čulo se na ovoj prezentaciji, gotovo je nezamislivo.

“Digitalni marketing je najvažniji vid marketinga, jer je 60 posto jeftiniji od tradicionalnog, a tri puta efektniji. Inače, u Srbiji je puno onih koji uspehe postižu reklamiranjem na društvenim mrežama”, istakao je Uroš Stanišić, direktor marketinške agencije “Gde i kad” iz Beograda.

Ova prezentacija je, inače, u prethodnom periodu održana i u ostalim gradovima Borskog i Zaječarskog okruga.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.