Izvor: 025info.rs, 01.Sep.2020, 15:42

Dozvoljeno kupanje na Korlatošu

Na osnovu analiza koje je sproveo Zavod za javno zdravlje Sombor, na uzorcima vode koji su uzeti sa jezera Korlatoš u Bezdanu, utvrđeno je da je voda sada zdravstveno bezbedna za kupanje i druge vidove rekreacije. Rezultati analiza na novim uzorcima vode pokazali su da kvalitet vode odgovara propisanim mikrobiološkim i hemijskim vrednostima. Sanitarna inspekcija zajedno sa zavodom za javno zdravlje nastaviće da vrši analizu vode na svim kupalištima na teritoriji Grada Sombora.

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dozvoljeno kupanje na jezeru Korlatoš kod Sombora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2020

Na osnovu analiza koje je sproveo Zavod za javno zdravlje Sombor, na uzorcima vode koji su uzeti sa jezera Korlatoš u Bezdanu, utvrđeno je da je voda sada zdravstveno bezbedna za kupanje i druge vidove rekreacije...Kako je objavljeno na sajtu grada Sombora, rezultati analiza na novim uzorcima vode...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.