Dobrovoljci: Još jedna pobeda za viši rang

Izvor: KovinEkspres.rs, 21.Apr.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrovoljci: Još jedna pobeda za viši rang

Košarkaši Radničkog su na poslednjem gostovanju ove sezone savladali Družinu Kozolovac u Debeljači rezultatom 100:77, po četvrtinama (23:15, 30:17, 31:30,16:15).

Ovom pobedom „dobrovoljci“ su zauzeli prvo mesto na tebeli i u subotu od 19.00 časova dočekuju šestoplasiranu ekipu Nove Pazove.

Izabranici trenera Đurašinova ulazak u viši rang drže u svojim rukama jer ukoliko ostvare pobedu, put u viši rang je osiguran bez obzira na učinak drugoplasiranog Dinama >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << koji na svom terenu dočekuje Nove Banovce.

Ishod utakmice u Debeljači ni u jednom momentu nije dolazio i pitanje. Kovinci su sve vreme diktirali tempo i držali konce igre u svojim rukama.

Dobra odbrana, brza tranzicija rezultirali su da se već na poluvremenu znalo ko će odneti pobedu.

Treća četvrtina donela je opuštanje u odbrani gostiju pa je domaćin to iskoristio i krenuo da spušta razliku.

U jednom momentu razlika bila 11 poena, međutim „dobrovljci“ dodaju gas i pred poslednju četvrtinu ulaze sa prednosću od 22 poena.

Najefiskasniji kod kovinaca bio je Grujević, dok je najatraktivniji bio Nikolić, koji je malobrojnu publiku podigao na noge atraktivnim zakucavanjem.

Tabela pred poslednje kolo:

Ivan Mikša

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.