Do kraja nedelje pojačana kontrola vozača autobusa i teretnih vozila

Izvor: OkRadio.rs, 19.Feb.2024, 12:45

Do kraja nedelje pojačana kontrola vozača autobusa i teretnih vozila

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, od 19. do 25. februara, sprovodiće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje prekršaja vozača autobusa i teretnih vozila. Ova akcija deo je inicijative koja se istovremeno sprovodi u 30 evropskih zemalja članica organizacije ROADPOL, mreže saobraćajnih policija Evrope. Saobraćajna policija će patrole prvenstveno usmeriti na puteve sa najintenzivnijim saobraćajem autobusa i teretnih vozila, saopštio je MUP. Poseban fokus biće na kontroli poštovanja odredbi Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima, kao i na prevoz tereta i ispunjenost opštih uslova za učešće u saobraćaju vozača teretnih vozila i...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čačanske patrole saobraćajne policije za vikend imale pune ruke posla: Kaznile preko 500 vozača

Izvor: B92, 19.Feb.2024

Saobraćajna policija u Čačku, tokom vikenda i praznika, u pojačanoj kontroli saobraćaja otkrili su ukupno 534 prekršaja.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.