Do Časnog krsta najbrže doplivala šesnaestogodišnja Nina Dinić [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 19.Jan.2022, 18:01

Do Časnog krsta najbrže doplivala šesnaestogodišnja Nina Dinić [FOTO]

Na tećem Bogojavljenskom plivanju za Časni krst, koje je održano na glavnoj plaži Borskog jezera, najbrže je doplivala šesnaestogodišnja Nina Dinić. Na ovogodišnjem Bogojavljenskom plivanju za Časni krst učešće je uzelo ukupno 22 plivača, od kojih je Nina bila jedini ženski učesnik. „Plivanjem se bavim od sedme godine, a tokom godina rasla je u meni […] The post Do Časnog krsta najbrže doplivala šesnaestogodišnja Nina Dinić [FOTO] appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

4-godišnjak plivao za časni krst, sa ocem u ledenoj Savi od 8. meseca

Izvor: Luftika.rs, 19.Jan.2022

Mada je Kristina Uzelac i ove godine prva doplivala do časnog krsta, pravi pobednici su Vasilije i Nikola Jokić, otac i sin, koji nema ni pune četiri godine.. Od osmog meseca ovaj delija ulazi u hladnu Savu i zajedno s ocem učestvuje na Bogojavljenskom plivanju.. Inače, ovo je 23. godina kako ova...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.