Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jul.2023, 12:21

ĐACI U VOJVODINI NEĆE IMATI JESENJI RASPUST U ostatku Srbije učenici će imati četiri raspusta, dok će Vojvođani samo tri!

Školskim kalendarom je predviđeno da učenici imaju jesenji, zimski, prolećni i letnji raspust, dok đaci u Vojvodini neće imati jesenji raspust. U narednoj školskoj godini osnovci i srednjoškolci imaće četiri raspusta, dok će učenici u Vojvodini imati tri. Školskim kalendarom je predviđeno da đaci imaju jesenji, zimski, prolećni i letnji raspust, dok učenici u Pokrajini […] The post ĐACI U VOJVODINI NEĆE IMATI JESENJI RASPUST U ostatku Srbije učenici će imati četiri raspusta, dok će Vojvođani samo tri! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.