Direktorka Apoteke Pančevo dala ostavku

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Jan.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktorka Apoteke Pančevo dala ostavku

Direktorka Apoteke Pančevo Jelena Eror, predsednik Upravnog odbora te ustanove Miloš Vučkovac i svi članovi Upravnog i Nadzornog odbora iz reda zaposlenih podneli su danas ostavke.

– Razlog nije bežanje od očiglednih problema u kojima se Apoteka nalazi, već to što ne želim da učestvujem u urušavanju ustanove koja postoji 230 godina. Smatram da Pančevo treba da ima svoju apoteku i da modus za njeno očuvanje mora biti pronađen, ali ne vidim dobru volju lokalne samouprave, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Ministarstva zdravlja i Republičkog fonda zdravstvene zaštite da podrže moje planove za Apoteku – izjavila je Jelena Eror i dodala da ustanova ima lekove za još nekoliko dana rada, nakon čega neće moći da funkcioniše usled blokade računa zbog iznosa većeg od 175 miliona dinara. Ona je kazala kako je do toga došlo zato što lokalna vlast nije ispunila obećanje da će finansijski pomoći Apoteci.

Zaposleni u toj ustanovi, koji nisu primili plate od oktobra, jutros između sedam i osam sati održali su protestnu šetnju od sedišta Apoteke do Gradske uprave.

D. V.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PA: Ostavke u Apotekarskoj ustanovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2016, 17:02

Direktorka Apotekarske ustanove Pančevo Jelena Eror,predsednik upravnog odbora i članovi Upravnog i Nadzornog odbora iz redova zaposlenih podneli su ostavke. Razlog je , kako kažu nemogućnost rešavanja nagomilanih problema nakon što je izostala obećana pomoć Grada koji je osnivač...Posle smene...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.