Direktor borskog Zoovrta: LAVICA TARA JE ODLIČNO, PAPAGAJ JE LOŠE!

Izvor: TimockeVesti.net, 28.Nov.2022, 08:03

Direktor borskog Zoovrta: LAVICA TARA JE ODLIČNO, PAPAGAJ JE LOŠE!

Bor, 28. novembar – Na poslednjoj sednici Skupštine grada čulo se više primedbi na postojanje Zoološkog vrta – od zahvatanja iz lokalnog budžeta do navodne nebrige o životinjama.
– Grad nema javni toalet, ali zato ima preskupi zoološki vrt na brzinu i na neodgovarajućem mestu napravljen. Podignut je iz čisto političkih razloga s objašnjenjem da će zarađivati od dolaska turista. Sada se zagovara izgradnja grandioznog akva parka (vrednost objekta 600 miliona dinara) >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i sa sličnom idejom da će moći od letnje posete lepo da zarađuje. Ni zoovrt nema zaradu, niti će bolje biti sa akva parkom – podsetili su opozicioni odbornici.
Ova konstatcija pobudila je direktora Zoovrta, Darka Dragojevića na odlučnu reakciju:
– Ne razumem zašto se postavlja pitanje lošeg postupanja i zdravlja životinja. Životinje su dobro. Lavica Tara je odlično, jedino je novopridošli papagaj loše jer je takav stigao kod nas. Stojim na raspolganju svakome da lično obiđemo svaku životinju i upoznamo se o svemu, posebno o uslovima smeštaja, o ishrani, održavanju objekata. Zamera se što neke životinje „drže dijetu“, ali postoje stručnjaci koji se odgovorno staraju o svakoj jedinici. lako je sve da se vidi i proveri.
Članak Direktor borskog Zoovrta: LAVICA TARA JE ODLIČNO, PAPAGAJ JE LOŠE! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

SSP Bor: DOKLE ĆE GRAĐANI DA PLAĆAJU GREŠKE U TOPLANI?

Izvor: TimockeVesti.net, 28.Nov.2022

Bor, 28. novembar – Već dva dana je čitav Bor bez grejanja, a pojedini delovi grada četiri dana. Sve se ovo dešava nakon sednice Skupštine grada na kojoj su gradonačelnik Milikić i direktor Toplane Veličković rekli da odbornici opozicije preuveličavaju kada traže umanjenje računa za grejanje...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.