Deveti foto-safari u nedelju u Ivanovu

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Maj.2015, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deveti foto-safari u nedelju u Ivanovu

Deveti ivanovački foto-safari biće održan u nedelju, 10. maja, kada će na više mesta u selu majstori umetničke fotografije još jednom praviti remek-dela.

Najpre će se, počev od 8 sati, prijaviti očekivanih stotinak učesnika. Nakon toga sledi veliki broj aktivnosti koje su isplanirali organizatori – ivanovački Dom kulture i foto-grupa „Dunavac”. Pored vožnje traktorima i čamcima, fotografskoj eliti Srbije biće na raspolaganju i dve stare banatske kuće, u kojima će >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << ih, spremni za poziranje, čekati članovi mađarskog i bugarskog kulturno-umetničkog društva odeveni u narodnu nošnju. Majstori sa objektivima ovog puta imaće priliku da izađu na Dunav, što je bio jedan od glavnih razloga promene termina s početka aprila na maj, budući da je u ovom periodu godine moguć pristup našoj najvećoj reci.

„Safaristi” će iskoristiti i srećnu okolnost što u Ivanovu i okolini baš tih dana počinje snimanje turskog filma „Bekle beni” (u prevodu „Čekaj me”), a u njihovu čast biće demonstrirana tradicionalna igra popike.

Izložba radova prošlogodišnjeg pobednika Pere Nikolića biće otvorena u 14.30 u Domu kulture.

J. F.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.