Deset medalja za karatiste Šumatovca

Izvor: Aleksinac.net, 27.Apr.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset medalja za karatiste Šumatovca

Karate Klub "Šumatovac" je osvojio 10 medalja (2 zlatne, 4 srebrne i 4 bronzane) na prvetnstvu Srbije u Čačku

U nedelju 26. 4. 2015. godine u Čačku je je održano Prvenstvo Srbije Šotokan Karate Federacije, na kome je nastupilo 32 kluba sa 315 takmičara svih uzrasta.

Na ovom turniru, Karate Klub "Šumatovac" je napravio veliki uspeh i njegovi takmičari su osvojili 10 medalja i to 2 zlatne, 4 srebrne i 4 bronzane medalje.

Zlatne medalje u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << kategoriji, osvojili su Jovan Ristić u disciplini kata i Alen Gagić u borbama.

Srebrne medalje u svojim kategorijama u borbama, osvojili su:

1. Jovan Ristić

2. Marko Kostov

3. Alen Gagić

U katama:

4. Anastasija Stošić

Bronzane medalje u svojim kategorijama u katama, osvojili su:

1. Đokić Pavle

2. Cvetković Aleksandar

3. Vlajković Teodor

4. Stanković Andrijana

Ovo je jedan od najvećih uspeha na državnim prvenstvima KK Šumatovac. Pomenuti takmičari će biti pozvani na pripreme reprezentacije Srbije.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.