Dečija atletika

Izvor: Aleksinac.net, 12.Maj.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečija atletika

Na reginalnom takmičenju u "Dečijoj atletici" održanom u Nišu 10.05.2014. učestvovali su učenici iz dve osnovne škole iz Aleksinca, ukupno njih 8-ro, koji su činili jednu ekipu.

Zauzeli su 3 mesto na takmičenju.

Učestvovali su: Lazić Aleksa, Stanković Ivan, Mitić Bojana iz OŠ "Vožd Karađorđe", Minić Anđela, Veljković Anđela, Zlatković Stefana, Ljubisavljević Mihajlo, Jovanović Lazar iz OŠ "Ljupče Nikolić". Ovo su učenici četvrtog razreda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << />
Takmičenje je bilo dosta neizvesno, do poslednje discipline se nije moglo pretpostavljati ko će biti pobednik. Malo je nedostajalo da i naša ekipa prođe na finalno takmičenje. Na narednim takmičenjima, kojih će biti, sigurno će i rezultati biti bolji.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.