Deca farbala jaja za Uskrs

Izvor: MC Bor, 27.Apr.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca farbala jaja za Uskrs

Bor, 27.04.2019.
Pomagali su im mame i tate ali i bake i deke.
Preko 100 deteta od tri do deset godina danas se na platou ispred Maxi-ja igralo, farbali su jaja i spremali dekoracije za Uskrs.

„Ovde se danas dešavaju najlepše stvari jer su namenjene prvenstvano deci. To je i svrha našeg postojanja. Zato smo se i potrudili i pozvali da na ovoj akciji učestvuju članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << uže porodice i da to zajedništvo u periodu kada su praznici damo značaj i da skrenemo pažnju na to da je porodica najbitnija i da ove praznične momente zajedno iskoristimo u pripremanju najvećeg hrišćanskog praznika“ rekla nam je današnji domaćin i idejni tvorac akcije, Tanja Stojković rukovodilac objekta Maxi u Boru.
„Deca su se danas lepo družila i bila vrlo kreativna. Nisu se samo farbala jaja. Pravila se uskršnja dekoracija, igralo sa zekom i kokoškom, mahalo balonima, zabavljalo uz dečje pesmice…“ objasnila je Irena Živković jedan od organizatora današnjeg dečjeg druženja.

A kako je sve izgledalo pogledajte na fotografijama:

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Udruženje “Izbor postoji” i “Maxi” organizovali akciju farbanja uskršnjih za decu iz Bora [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 28.Apr.2019, 21:21

Na Veliki subotu, uoči najvećeg hrišćanskog praznika vaskrsa “Maxi” diskont iz Bora i udruženje “Izbor postoji” organizovali su akciju farbanja uskršnjih jaja za mališane. Prostor ispred “Maksija”, uz glavnu gradsku ulicu, pretvoren je u jednu veliku igraonicu. Dok su u improvizovanom...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.