Danas oblačno s kišom i pad temperature

Izvor: OkRadio.rs, 25.Mar.2023, 10:52

Danas oblačno s kišom i pad temperature

U Srbiji se danas očekuje prolazno naoblačenje sa severozapada uz kišu i manji pad temperature, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U centralnoj i južnoj Srbiji očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavina.   Uveče i tokom noći sledi postepeno razvedravanje, prvo u Vojvodini, a zatim i u ostalim krajevima.   Zapadni i severozapadni vetar biće slab do umeren, tokom dana u kratkotrajnom pojačanju, javlja Beta.   Najniža temperatura od četiri do 12, a najviša od 15 na severozapadu do 22 stepena na istoku i jugoistoku Srbije.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

RHMZ najavljuje jako zahlađenje početkom sledeće sedmice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2023

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je za danas naoblačenje s kišom uz manji pad temperature i skretanje vetra na severozapadni, u centralnoj i južnoj Srbiji i sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a za sredu i četvrtak jutarnje mrazeve.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.