Da vam Stefan još nešto kaže: Kad đaci predaju umesto svojih nastavnika...

Izvor: 025info.rs, 06.Okt.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da vam Stefan još nešto kaže: Kad đaci predaju umesto svojih nastavnika...

Kao što verovatno znate ili ne znate, ova nedelja se obeležava kao Dečja nedelja. Nešto što verovatno ne znate jeste da je u našoj školi u Sonti prvi dan Dečje nedelje bio veoma čudnovat. U stvari, kada biste došli u školu mislili biste da ste došli u neki paralelni univerzum.  Učenici su bili nastvanici.

Ja sam, naravno, prisustvovao svemu tome, na žalost, i moram da kažem da nije toliko zanimljivo koliko zvuči. Meni se činilo da smo više radili kod tih amatera nastavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << nego kod pravih nastavnika i još smo dobili i domaći i to puno više domaćeg nego što dobijemo kod pravih nastavnika. Naravno da je bilo i malo smeha, ali nisu se smejali đaci, niti amater nastavnik, već su se najslađe smejali ovi pravi nastavnici koji su samo sedeli u zadnjim klupam prekrštenih nogu i samo nešto dobacivali. Malo podseća na nas kada smo na pravom času. Takođe, u Sonti će ove nedelje biti i „Igre bez granica“,  održaće se kros da se vidi ko će biti najsporiji, zatim, održaće se i „Potraga za blagom“, odnosno za pokvarenom hemijskokom iz mojih ranijih testova.

Naravno Dečjoj nedeelji se najviše raduju najmlađi . Evo jedne slike:

U stvari, jedina dobra stvar u celoj toj Dečjoj nedelji je to što su svi časovi skraćeni i što nemamo sve časove svaki dan. Takođe je dobro i to što, što... hm... zbog nečega je sigurno dobro.

NAPOMENA: Svrha ovog teksta nije vređanje načina proslavljanja Dečje nedenje, ali dajte, ko još želi da traga za pokvarenom hemijskom.

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.