Izvor: Soko-zabava.info, 01.Jun.2023, 06:39

Da li su košulje za devojčice popularne?

S obzirom na to da se moda i stil menjaju ne samo iz generaciju generaciju, nego i iz godine u godinu, to ne čudi da su ponovo aktuelne košulje za devojčice. Nekada su upravo one bile osnov odevanja, a onda su na kratko izašle iz mode, da bi se sada opet vratile, slobodno možemo reći, na velika vrata.

Iako možda nekome deluje preozbiljno nošenje ovakvih odevnih predmeta u mlađem uzrastu, nema sumnje da košulje za devojčice, ako se pažljivo odaberu model, boja i materijal od >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << koga su izrađene, i te kako mogu da doprinesu izgledu male princeze.

Ukoliko izuzmemo podelu na košulje za devojčice kratkog i dugog rukava, a koje se nose obično u toplijem ili hladnijem periodu godine, takođe se na tržištu mogu naći i vrlo interesantne karirane košulje. Obično se izrađuju od pamuka i postoji nekoliko kombinacija boja, a najčešće se takve košulje za devojčice koriste za svaki dan i to najpre uz helanke ili farmerke.

Cvetni dezeni su posebno popularni s proleća i tokom leta, a odlično se uklapaju uz suknjice i šorceve, te pantalone.

I na kraju, klasične, bele košulje za devojčice nikada ne izlaze iz mode. Najčešće se koriste za neke svečane porodične događaje ili kada dete na primer nastupa u školskoj priredbi.

Dobro je poznato da savremena deca i te kako znaju šta tačno žele da nose od garderobe, te im nije tako lako objasniti zašto je na primer dobro da nose košulje za devojčice ili haljine, te suknjice, ako oni to ne žele. U tom smislu ne treba insistirati, jer će sigurno doći će trenutak kada će vaša mala princeza poželeti da u svom ormanu ima ili belu ili cvetnu ili kariranu, te neku drugu košulju.

Ako to jeste slučaj, onda morate voditi računa o tome od kog materijala su izrađene košulje za devojčice, te o tome kog su kroja. Naime, ukoliko vaše dete nema želju da deluje starije, onda se ni u kom slučaju ne preporučuje klasičan kroj ovakvih košulja, već više onaj koji pripada “casual” stilu.

Svakako da izbor košulje za devojčice u velikoj meri zavisi i od toga kako je ona navikla da se oblači, te koje još odevne predmete ima u svom ormanu. U principu se ovakve košulje odlično uklapaju ili uz jednobojne helanke ili uz suknje, te bermude ili pantalone, odnosno farmerke, što sve zavisi u principu kako od toga u kakvom stilu su izrađene odaobrane košulje za devojčice, tako isto i od toga kog su dezena. Podrazumeva se da ni u kom slučaju ne bi trebalo kombinovati šareno i šareno, već je recimo odlična opcija helanke u crnoj boji ili nekoj drugoj i karirana košulja.

Isključivo u zavisnosti od toga za koju priliku se kupuju košulje za devojčice će zavisiti i sa čime je najbolje kombinovati ih. Primera radi, za takozvani casual look se odlično mogu kombinovati košulje za devojčice kratkog ili dugog rukava koje su dezenirane, a uz jednobojne helanke, pantalone, suknju ili farmerke.

Za nešto elegantniji izgled najbolja opcija su bele košulje, koje se odlično na primer uklapaju uz odgovarajuće farmerke ili suknju.

Najnezgodnije je uklopiti cvetne košulje za devojčice, prosto zato što on uvek zahtevaju jednobojnu suknju ili pantalone, te bermude, s tim da se ta boja uklapa sa onom, koja preovlađuje na samoj košulji.

I na kraju, ne zaboravite da se ovaj odevni predmet donekle smatra zahtevnim, te da jednostavno košulje za devojčice ne pristaju svim malim princezama. Zato nemojte insistirati na kupovini sve dok vaše dete to ne zatraži. U suprotnom, ukoliko pokušate dete da naterate da nosi ovaj odevni predmet, sva je prilika da će vam to zameriti i da se neće osećati prijatno dok nosi ih, a posebno ukoliko se maloj princezi recimo ne dopada dezen ili jednostavno ideja da nosi takav jedan odevni predmet.

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.