Da li poskupljuje školarina na fakultetima za samofinansirajuće studente?

Izvor: OkRadio.rs, 23.Feb.2024, 12:49

Da li poskupljuje školarina na fakultetima za samofinansirajuće studente?

Deset fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu najavilo je povećanje školarina za samofinansirajuće studente Od naredne akademske godine. Možda to neće biti konačan broj, jer se čeka odluka još dva fakulteta - Matematičkog i FPN-a. Preostalih 19 fakulteta odlučilo je da ne menja cene.   Treba napomenuiti da su to školarine za samofinansirajuće studente, dok za budžetske studente troškove studiranja plaća država.   U Rektoratu Univerziteta u Beogradu kažu da ne žele da objavljuju koji fakulteti povećavaju školarine, dok ne budu imali objedinjene podatke za sve fakultete koji su u njihovom sastavu (31).   Međutim, kako Euronews Srbija saznaje školarine će biti korigovane naŠumarskom, Učiteljskom, Ekonomskom,...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Deset fakulteta u Beogradu podiže cene školarine, čeka se odluka još dva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024

Deset fakulteta Univerziteta u Beogradu odlučilo je da podigne cenu školarine ove godine, dok se još uvek čeka odluka Matematičkog i Fakulteta političkih nauka, rečeno je Tanjugu u Rektoratu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.