Izvor: Pančevac-online.com, 29.Nov.2022, 17:38

DVORANA APOLO U PANČEVU 2. DECEMBRA Marko Louis: Bend i ja jedva čekamo da sviramo i da slavimo muziku na pravi način

Muzičar Marko Louis i njegov bend nastupiće  u petak, 2. decembra, sa početkom u 21.30 u dvorani Apolo u Pančevu. U periodu kad je koncertna sezona stala, Marko Louis je bio vrlo kreativan i objavio je album “Sloboda”, zatim na iznenađenje mnogih album sa dečjim pesama “Ja se zovem slon” kao i dve pesme inspirisane […] The post DVORANA APOLO U PANČEVU 2. DECEMBRA Marko Louis: Bend i ja jedva čekamo da sviramo i da slavimo muziku na pravi način appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Marko Louis 2. decembra u dvorani Apolo u Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Nov.2022, 10:49

PANČEVO – Marko Louis će sa bendom nastupiti u Pančevu, u petak, 2. decembra u 21:30 časova u dvorani Apolo Doma omladine Pančevo. U periodu kad je koncertna sezona stala, muzičar Marko Louis je bio vrlo kreativan i objavio je album “Sloboda”, zatim na iznenađenje mnogih album sa dečjim...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.