Izvor: Pančevac-online.com, 17.Maj.2023, 22:02

DRAMA U NOVOM SADU: Ulice potopljene, vatrogasci evakuisali ljude sa krovova automobila

Snažno nevreme koje je danas pogodilo Novi Sad i zapadnu Srbiju iza sebe je ostavilo zastrašujuće scene. Nakon sunčanog dana i letnje temperature, velike količine padavina obruišile su se na Novi Sad. Vatrogasci-spasioci evakuisali su dva lica sa krova poplavljenog automobila u Partizanskoj ulici u Novom Sadu i još jednu osobu u Koceljevi gde je […] The post DRAMA U NOVOM SADU: Ulice potopljene, vatrogasci evakuisali ljude sa krovova automobila appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

NOVI SAD PUN HRABRIH I POŽRTVOVANIH! Policajac nosio ženu kroz poplavljene ulice! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Maj.2023

Jako nevreme pogodilo je ovog poslepodneva Novi Sad, ali i zapadnu Srbiju. I nisu sve, srećom, bile apokaliptične scene jakih padavina, vode do kolena i snažnog vetra. Našla se tu i davno zaboravljena kategorija – kavaljera. Uz ovaj video stoji opis: „Policajac pomaže ženi da pređe poplavljenu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.