Izvor: Pančevac-online.com, 05.Dec.2022, 14:19

DOKTOR TOKSIKOLOGIJE PREDRAG VUKOMANOVIĆ OTKRIVA: Lekovi za smirenje su potreba ili hir. Evo od čega se smirujemo

Istraživanja pokazuju da svaka peta osoba u našoj zemlji povremeno ili svakodnevno uzima lekove za smirenje. Često smo sami sebi i lekari i farmaceuti pa na svoju ruku, u zavisnosti od raspoloženja, povećavamo ili smanjujemo dozu. Sigurno se i zbog toga Srbija nalazi u vrhu evropskih zemalja po potrošnji anksiolitika. Kako mali korak u rešavanju […] The post DOKTOR TOKSIKOLOGIJE PREDRAG VUKOMANOVIĆ OTKRIVA: Lekovi za smirenje su potreba ili hir. Evo od čega se smirujemo appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Na lekovima za smirnje svaki peti Srbin: U evropskom smo vrhu po potrošnji ovih pilula, od čega se sve smirujemo

Izvor: Blic, 05.Dec.2022

Istraživanja pokazuju da svaka peta osoba u našoj zemlji povremeno ili svakodnevno uzima lekove za smirenje. Često smo sami sebi i lekari i farmaceuti pa na svoju ruku, u zavisnosti od raspoloženja, povećavamo ili smanjujemo dozu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.