Izvor: Pančevac-online.com, 01.Sep.2023, 15:15

DOĐITE DA PODRŽITE ŽELJU PROTIV ČUKARIČKOG Jovanović: Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju, jer sad nam je njihova pomoć neophodna!

Fudbaleri Železničara posle 5 odigranih kola u Super ligi nalaze se u donjem delu tabele sa svega tri boda. Na svom terenu izgubili su dve utakmice, a u ponedeljak biće na novom velikom iskušenju. U 6. kolu od 19.00 časova na SC „Mladost” dočekuju Čukarički iz Beograda koji stiže ranjiv posle poraza od Olimpijakosa u […] The post DOĐITE DA PODRŽITE ŽELJU PROTIV ČUKARIČKOG Jovanović: Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju, jer sad nam je njihova pomoć neophodna! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.