Izvor: Pančevac-online.com, 05.Dec.2022, 09:17

DEVOJKA (26) IZBODENA U PARKU? Tvrdi da ju je napadač dva puta ubo dok je sedela na klupi! Policija nije našla tragove krvi niti oružje!

U Dom zdravlja Obrenovac noćas posle ponoći, oko 2.30 sati, javila se devojka (26), nemačka državljanka, ubodena u grudi i nogu. Kako saznajemo, napadač ju je ubo s leđa a u razgovoru s policijom više puta je menjala iskaz. Ona je posle ukazane lekarske pomoći puštena je na kućno lečenje. – Policiji je rekla da […] The post DEVOJKA (26) IZBODENA U PARKU? Tvrdi da ju je napadač dva puta ubo dok je sedela na klupi! Policija nije našla tragove krvi niti oružje! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.