Izvor: Pančevac-online.com, 09.Jul.2023, 15:14

DEVOJČICA (4) ŽELELA DA NAHRANI UJAKOVOG PSA A ON JE ŠČEPAO ZA STOMAK Meštani Sremičice o stravičnom napadu na dete!

Četvorogodišnju devojčicu iz Sremčice sinoć je napadao razjareni ujakov pas kog je pokušala da nahrani u prisustvu nepokretnog dede. Podsetimo, devojčicu je sinoć oko 19 sati napao ujakov pas, rase belgijski ovčar malino, koji je rastrgao njen stomak dok je pokušala da je nahrani u prisustvu dede. – Devojčica je sa roditeljima došla da nahrani […] The post DEVOJČICA (4) ŽELELA DA NAHRANI UJAKOVOG PSA A ON JE ŠČEPAO ZA STOMAK Meštani Sremičice o stravičnom napadu na dete! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"UNAKAZIO JE DETE" Jezivo svedočenje meštanina iz Sremčice o devojčici koju je napao pas: "Bilo je cike, vriske"

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023

Sinoć se u Sremčici desio veoma uznemirujući incident u kojem je četvorogodišnju devojčicu napao pas...Događaj se odigrao dok je devojčica pokušavala da nahrani psa u prisustvu svojeg nepokretnog dede. Pas, koji je bio belgijski ovčar malinoa, iznenada je skočio na dete i ugrizao je za stomak,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.