Izvor: Pančevac-online.com, 30.Nov.2022, 19:33

DANSKA IDE KUĆI, AUSTRALIJA PONOVILA SVOJ NAJVEĆI USPEH NA MUNDIJALIMA! Kenguri savladali Dance sa 1:0 i plasirali se u nokaut fazu!

Konačno su Australijanci probili led i prvi put od 2006. uspeli da prođu u nokaut fazu takmičenja. Dobili smo rasplet i u Grupi D, reprezentacija Australije pridružila se Francuskoj u osmini finala Mundijala u Kataru! “Sokerosi“ su danas uspeli da savladaju Dansku sa 1:0 i tako se kao drugoplasirani u grupi sa šest bodova plasiraju […] The post DANSKA IDE KUĆI, AUSTRALIJA PONOVILA SVOJ NAJVEĆI USPEH NA MUNDIJALIMA! Kenguri savladali Dance sa 1:0 i plasirali se u nokaut fazu! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

LUKAKU TRAGIČAR, BELGIJA IDE KUĆI! Hrvatska sa drugog mesta ide u nokaut fazu, Maroko je definitivno najlepše iznenađenje turnira do sada!

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Dec.2022, 19:18

Belgijski napadač propustio nekoliko odličnih šansi da donese pobedu svom timu i prolaz dalje, pogotovo onu u 90. minutu. Dobili smo rasplet i u Grupi F, odakle će u osminu finala otići Maroko i Hrvatska, a Belgija i Kanada se vraćaju kući. Centralni događaj bio je duel Hrvatske i Belgije koji...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.