Izvor: Radio Dunav, 14.Avg.2017, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS ISTIČE ROK ZA UPLATU TREĆE RATE GODIŠNJEG POREZA NA IMOVINU

Rok za uplatu treće rate godišnjeg poreza na imovinu za 2017. je 14. avgust, odnosno danas, saopštio je Sekreterijat za javne prihode.
Obveznici poreza na imovinu su građani, preduzetnici i preduzeća, koji mogu da ga plate kvartalno, odnosno u četiri rate, u februaru, maju, avgustu i novembru.
Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja u plaćanju, podseća se u saopštenju.
Za svaki dan kašnjenja plaćanja sledi zatezna kamata, a za izbegavanje plaćanja tog poreza predviđena je kazna od 5.000 dinara.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Važno UPOZORENJE za sve građane Srbije: Ako danas ne platite OVO čekaju vas ogromne KAZNE

Izvor: Press, 14.Avg.2017

Obratite pažnju. . Foot: Profimedia. Danas je poslednji rok za uplatu obaveze za treći kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2017. godinu, saopštili su iz Sekretarijata za javne prihode.. Redovnim izmirivanjem poreza...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.