Izvor: Pančevac-online.com, 23.Maj.2023, 09:21

DAN ŽALOSTI U PRIBOJU ZBOG SUROVOG UBISTVA Policajac na smrt pretukao mladića u kafiću! Potraga za njim i dalje traje, privedene tri osobe!

Na teritoriji opštine Priboj proglašen je Dan žalosti zbog tragično nastradalog sugrađanina E.Ć. koji će danas biti sahranjen. Policija još uvek traga za 28-godišnjim policajcem koji se sumnjiči da je, van dužnosti, u pribojskom kafiću zadao više udaraca 35-godišnjem sugrađaninu koji je od zadobijenih povreda preminuo u pribojskoj bolnici. Policija je privela tri osobe zbog […] The post DAN ŽALOSTI U PRIBOJU ZBOG SUROVOG UBISTVA Policajac na smrt pretukao mladića u kafiću! Potraga za njim i dalje traje, privedene tri osobe! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas sahrana ubijenog mladića u Priboju: Proglašen Dan žalosti, za osumnjičenim policajcem se još traga!

Izvor: 24sedam.rs, 23.Maj.2023

Za Igorom A., pripadnikom interventne jedinice, i dalje se traga, a uhapšeni pomagači

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.