Izvor: 025info.rs, 30.Avg.2016, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti međunarodni festival orijentalnog plesa u Somboru

Četvrti međunarodni festival orijentalnog plesa u Somboru, Orijentalija 2016. održaće se od 02. do 04. septembra ove godine. Festival će obuhvatiti dve plesne večeri, tribinu o orijentalnom plesu pod nazivom Orijentalni ples danas i plesne radionice koje će držati poznate plesačice Gordana Minčić iz Beograda i Nina Stepić iz Zagreba. Centralni događaj festivala je veliki plesni koncert koji će se održati u Svečanoj sali Gradske kuće u subotu, 03. septembra, od 20 sati. Na koncertu će učestvovati više od dvadeset plesnih škola iz zemlje i inostranstva, jer ove godine slogan festivala je Orijentalija – festival koji povezuje plesače. Projekat Orijentalija 2016. sprovodi plesna grupa Inana iz Sombora uz podršku Resurs centra Somborskog edukativnog centra u okviru programa Mladi su zakon 2016. koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

U subotu 11. Seoska olimpijada

Izvor: NiskeVesti.rs, 30.Avg.2016

Opštinske olimpijske igre Gradske opštine Crveni krst ili tzv. seoska olimpijada, počinje u u subotu, 3. septembra, u Supovcu. Na olimpijadi će učestvovati oko 500 takmičara, iz više od dvadeset sela, najavio je predsednik opštine Crveni krst, Miroslav Milutinović... U organizaciji Gradske...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.