Čedi Tašiću još jedan mandat

Izvor: Aleksinac.net, 09.Jul.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čedi Tašiću još jedan mandat

Ubedljivom pobedom od 7:2 Čeda Tašić je pobedio u izboru za direktora škole u Katunu. Biće mu to četvrti mandat na mestu direktora.

Ovim izborom su kandidati DSS-a odneli još jednu pobedu u odnosu na direktore iz redova naprednjaka i LDP-a. Čeda Tašić je dugo godina bio član Demokratske stranke, ali zbog neslaganja sa tadašnjim predsednikom odbora DS-a, Milanom Veljkovićem, napušta DS i svoju političku karijeru nastavlja u DSS-u.

Iako su predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << SNS-a pokušali da lobiraju da u aktuelnom izboru Tašićevu pobedu osujete, školski odbor je većinom glasova od 7:2, dao poverenje Tašiću da u naredne četiri godine rukovodi školom.

Fudbalskom žargonom rečeno, DSS direktori su odneli dve pobede, naprednjaci i LDP po jednu.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.