Izvor: Pančevac-online.com, 31.Avg.2023, 14:01

CRVENI KRST PANČEVO: Topli kuvani obroci za korisnike Narodne kuhinje od 1. septembra

Korisnici prava na Narodnu kuhinju i u naseljenim mestima, počev od 1. septembra, ostvarivaće pravo na topli kuvani obrok, za razliku od prethodnog perioda kada su ostvarivali pravo na pakete sa namirnicama na mesečnom nivou. Time će usluga Narodne kuhinje biti znatno unapređena i u potpunosti u skladu sa činjenicom da nije u pitanju samo […] The post CRVENI KRST PANČEVO: Topli kuvani obroci za korisnike Narodne kuhinje od 1. septembra appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Priprema i distribucija obroka za Narodnu kuhinju od sada deo Crvenog krsta Pančevo

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Avg.2023

PANČEVO – Skupština grada Pančeva na sednici održanoj 10. jula usvojila je Odluku o izmeni Odluke o socijalnoj zaštiti kojom je Narodna kuhinja određena za deo programskih aktivnosti Crvenog krsta Pančevo. U skladu sa Odlukom korisnici i korisnice prava na Narodnu kuhinju i u naseljenim mestima,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.