Izvor: Pančevac-online.com, 20.Sep.2023, 22:05

ČIM SE RODIO POSTAO JE MILJENIK NACIJE Beba džin iz Gornjeg Milanovca po rođenju je imao 6.5 kilograma! Kada zaplače, to znači samo jedno! FOTO

Kada se on rodio – cela Srbija je zanemela! Ali, od sreće. Pavle je beba iz Gornjeg Milanovca ili kako smo ga svi od milošte nazvali „beba džin“, po rođenju je imao neverovatnih 6,5 kilograma, ali nastavlja i dalje da nas fascinira. Pavle sada ima mesec i po dana, a sada već nosi odelca veličine […] The post ČIM SE RODIO POSTAO JE MILJENIK NACIJE Beba džin iz Gornjeg Milanovca po rođenju je imao 6.5 kilograma! Kada zaplače, to znači samo jedno! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

KADA SE RODIO O PAVLU JE PRIČALA CELA SRBIJA Evo koliko je danas teška "beba-džin" iz Gornjeg Milanovca: "Čim se uznemiri to je znak da mora da jede i to odmah"

Izvor: Blic, 20.Sep.2023

Pavla koji je na svet došao u porodilištu u Gornjem Milanovcu odmah na rođenju prozvali su "beba-džin" jer je rođen sa neverovatnih 6,5 kilograma. Ni njegovi roditelji nisu očekivali da će biti toliko krupan, a majka Suzana Kučina je pravi heroj koja je izdržala sve napore kako bi svog sina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.