Izvor: Pančevac-online.com, 28.Nov.2022, 10:03

ČEPOM DO OSMEHA! MIHAJLU CVETKOVIĆU (14) URUČENA MODERNA ELEKTRIČNA DIZALICA: Osmeh na Mihajlovom licu je uspeh svih nas!

Četrnaestogodišnjem Mihajlu Cvetkoviću uručena je moderna električna dizalica koja ćemu omogućiti da se lakše premesti sa jednog mesta na drugo. To će umnogome olakšati svakodnevicu i njegovoj porodici. Osmeh na Mihajlovom licu je uspeh svih nas. Porodica nas je dočekala sa puno topline i ljubavi. – Dosta će mu značiti, a i nama jer i […] The post ČEPOM DO OSMEHA! MIHAJLU CVETKOVIĆU (14) URUČENA MODERNA ELEKTRIČNA DIZALICA: Osmeh na Mihajlovom licu je uspeh svih nas! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.