Izvor: Pančevac-online.com, 12.Jul.2023, 17:57

CENE STANOVA SU VISOKE, A EVO KO IH DANAS KUPUJE Usporio trend koji je pokrenuo dolazak Rusa, ali i masovna kupovina gastarbajtera!

Iako je gradnja usporila, cene kvadrata manje – više ostale su iste. Značajnih oscilacija nema ni prilikom prodaje, što otvara pitanje ko to danas po ovim cenama kupuje stanove po Srbiji? Tim pre što je usporio trend koji je pokrenuo dolazak Rusa, ali i masovna kupovina koju su donosili srpski gastarbajteri i dobro platežni građani. […] The post CENE STANOVA SU VISOKE, A EVO KO IH DANAS KUPUJE Usporio trend koji je pokrenuo dolazak Rusa, ali i masovna kupovina gastarbajtera! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.