Izvor: Pančevac-online.com, 08.Maj.2023, 13:24

CENA PRIKLJUČKA ZA GAS OSTAJE 780 EVRA Bajatović: Ukidaju se takse. Sada dajete projekat u opštini i sve ostalo je na operateru „Srbijagasu

Kako ističu u Javnom preduzeću „Srbijagas”, cena priključka za domaćinstva ostaje ista – 780 evra, a budući potrošači više neće plaćati takse. Prema rečima Dušana Bajatovića, direktora ovog preduzeća, cena se neće menjati i krajnji cilj je da se smanje obaveze potrošača. – Do sada ste morali da idete u opštinu, predate projekat gasifikacije, onda […] The post CENA PRIKLJUČKA ZA GAS OSTAJE 780 EVRA Bajatović: Ukidaju se takse. Sada dajete projekat u opštini i sve ostalo je na operateru „Srbijagasu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.