Izvor: Kragujevac.rs, 13.Jan.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžetska pomoć za “Šumadija sajam“

Gradsko veće na danas održanoj sednici donelo je odluku o odobravanju subvencija Društvu sa ograničenom odgovornošću za turizam, ugostiteljstvo i sajamske manifestacije “Šumadija sajam“ u iznosu od 15.100.000 dinara. Ovom odlukom ''Šumadija sajam'' se obavezuje da u roku od osam dana od isplate sredstava dostavi Gradskom veću i Gradskoj upravi za privredu, pisani izveštaj o utrošenim sredstvima sa validnom knjigovodstvenom i drugom odgovarajućom dokumentacijom.

Zbog izmene >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << Zakona o porezu na dodatu vrednost Gradsko veće usvojilo je odluku kojom je odobreno korišćenje sredstava iz tekuće budžetske rezerve u iznosu od blizu 811.000 dinara na ime neplaniranih sredstava za plaćanje PDV - a Preduzeću za puteve - Kragujevac za usluge čišćenja, uređenja i sanaciju vodotokova na teritoriji grada.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.