Bogat ulov policije: KILO KOKAINA umotao u staru majcu

Izvor: OkRadio.rs, 06.Dec.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogat ulov policije: KILO KOKAINA umotao u staru majcu

Vranje - Carinici su u saradnji sa policijom rano jutros na prelazu Preševo zaplenili više od kilogram kokaina, saopštila je Uprava carina. Prekršaj je otkriven kada je na zahtev policijskih službenika skeniran automobil „seat altea“ švajcarskih registarskih oznaka.   Analizom slike uočene su nepravilnosti u delu prtljažnog prostora, odmah iza zadnjih sedišta automobila.   Upravo na tom mestu pronađen je paket sa belom praškastom materijom, umotan u crnu majicu.   Narkotik, koji je priručnom analizom odreagovao na kokain, ukupne težine 1.057 grama, zajedno sa vozilom preuzeli su policija i tužilaštvo u dalju nadležnost.
Pogledaj vesti o: Seat

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na prelazu Preševo zaplenjeno više od kilograma kokaina

Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2019

PREŠEVO..Carinici su u saradnji sa policijom rano jutros na prelazu Preševo zaplenili više od kilogram kokaina...Prekršaj je otkriven kada je na zahtev policijskih službenika skeniran automobil „seat altea“ švajcarskih registarskih oznaka...Analizom slike uočene su nepravilnosti u delu prtljažnog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.