Biramo LIČNOST TIMOČKE KRAJINE 2013. godine!!!

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Dec.2013, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biramo LIČNOST TIMOČKE KRAJINE 2013. godine!!!

ČITAOCI PREDLAŽU I BIRAJU!
Poštovani čitaoci, i ove godine zajedno sa VAMA biramo Ličnost Timočke krajine za 2013. godinu!
Više o prošlogodišnjem izboru možete pročitati klikom ovde

Od danas pa sve do 31. decembra, kada će izaći liste za glasanje, bićete u prilici da predložite svoje kandidate, dok će glasanje za izbor Ličnosti trajati od 01. do 15. januara 2014. godine
Biraćemo NAJ Ličnosti iz sledećih oblasti – politika, privreda, sport, mediji, kultura i prosveta, nauka i umetnost i NVO sektor. Kandidati koje predloži najviše čitalaca naći će se na listi za glasanje. Ličnost godine biće ličnost koja je sakupila najviše glasova!
Dakle, isključivo na osnovu predloga čitalaca formiraćemo listu kandidata a nakon toga ćemo postaviti online glasanje i proglasiti ličnost godine u svakoj od pomenutih oblasti.
Kandidati koje čitaoci žele da predlože treba da budu osobe koje su rođene, žive ili rade u Timočkoj krajini. Bitno je da su u proteklih godinu dana postigli izuzetne, vredne i cenjene rezultate u oblasti kojom se bave i da  su svojim angažovanjem doprineli afirmaciji ove sredine.
KAKO PREDLOŽITI KANDIDATA?
Dovoljno je samo da u komentaru ove vesti napišete ime i prezime ličnosti koju predlažete kao i oblast kojom se ona bavi. Uz predlog možete ukratko i objasniti zašto ste se odlučili baš za tu ličnost ali to naravno nije obavezno.
Možete predložiti po jednu ličnost iz svake od sledećih oblasti: "politika", "privreda", "sport", "mediji", "kultura i prosveta", "nauka i umetnost". Vaše predloge možete poslati putem komentara ili poslati na mail kontakt@timockevesti.net.

 
Primer za kandidovanje u komentaru vesti:
"SPORT, PETAR PETROVIĆ, FUDBALER FK..."

 

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.