Bira se najbolja ideja za logo Lokalne fondacije Niš

Izvor: Megafon.co, 24.Nov.2020, 16:02

Bira se najbolja ideja za logo Lokalne fondacije Niš

Lokalna fondacija Niš raspisala je nagradni konkurs za izradu idejnog rešenja logoa Fondacije. Predstavnici Fondacije pozivaju sve kreativce da daju predlog i učestvuju u izboru najboljeg rešenja koje će postati njihov zvanični logo.
Pravo učešća imaju svi kreativni stvaraoci sa teritorije Republike Srbije. Idejno rešenje logoa treba sadržajno da odgovara aktivnostima i vrednostima koje deli pomenuta Fondacija.
Oblasti delovanja Lokalne fondacije Niš:
– zaštita >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << životne sredine kroz podršku akcijama za čistiji grad;
– osiguranje veće bezbednosti građana;
– omogućavanje platforme za neformalne edukacije;
– ustupanje prostora za građanski aktivizam;
– manifestacije iz oblasti kulture;
– sportski događaji.
Vrednosti za koje se zalaže Lokalna fondacija Niš su solidarnost, građanski aktivizam, lepši i funkcionalniji grad, promovisanje i podrška kulturi i sportu. Tročlani žiri će ocenjivati u kojoj su meri podneti predlozi idejnog rešenja logoa u skladu sa vrednostima Fondacije i temom konkursa.
Kako da konkurišete? Rok za slanje predloga je ponedeljak, 30. novembar, do 15 sati. Predloge treba slati na mejl adresu office@fondacijanis.rs. Pobedničko rešenje po izboru tročlanog žirija biće objavljeno na sajtu fondacije www.fondacijanis.rs do 3. decembra. Autor najboljeg idejnog rešenja logoa biće nagrađen sa 300 evra. Rad treba da zadovolji osnovne norme dobro osmišljenog logoa: jednostavnost, razumljivost, jasnoća i estetika. Poruka koju šalje mora biti dovoljno jasna, prepoznatljiva i upečatljiva.
Lokalna fondacija Niš nastala je uz podršku Trag fondacije, sa idejom da poveže ljude različitih interesovanja i profesija, omogući građanima Niša prostor za aktivno udruživanje i obezbedi podršku za rešavanje problema u lokalnoj zajednici.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Nagradni konkurs za logo nove "Lokalne fondacije Niš"

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2020, 09:39

Fondacija koja počinje sa radom 2021. godine, a čiji je cilj da pomogne kulturu, sport, obrazovanje, uređivanje javnih prostora i umetnike na lokalu, raspisala je konkurs za idejno rešenje logoa. Pravo učešća imaju svi kreativci iz Srbije, a rok za slanje predloga je ponedeljak, 30. novembar do...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.