Biljana Jovanović, direktorka Lune, prva dobitnica IWEC priznanja na Balkanu

Izvor: KovinEkspres.rs, 20.Nov.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Jovanović, direktorka Lune, prva dobitnica IWEC priznanja na Balkanu

Ambasador Srbije u Švedskoj dr Dušan Crnogorcević, Biljana Jovanović i gdin Zoran Jovković Hagert

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće “Luna” prva je dobitnica prestižnog IWEC (International Women’s Entrepreneurial Challenge) priznanja za razvoj internacionalnog poslovanja na Balkanu.

Direktorki “Lune” nagrada je uručena u Privrednoj komori Švedske u Stokholmu, u okviru osme po redu konferencije, namenjene ženama preduzetnicama iz celog sveta, >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << a pod nazivom “Kako osigurati uspešno poslovanje u uslovima oštre konkurencije”.

Biljana Jovanović jedna je od 33 dobitnice IWEC priznanja, od ukupno 130 nominovanih preduzetnica iz oblasti IT poslovanja, mode, proizvodnje, naftne industrije, agronomije, zdravlja, turizma, uvoza i izvoza, istraživačkog rada, obrazovanja i brojnih drugih… Njenu kandidaturu podrzalo je Udruženje poslovnih zena Srbije, čiji je član, kao i predstavništva naše privrede u svetu.

IWEC – IWEC INTERNATIONAL WOMEN ENTREPRENEURIAL CHALLENGE – Biljana Jovanović

Podsetimo, modna kuća “Luna” počela je sa radom pre više od dvadeset godina u Požarevcu, a Biljana Jovanović se na njenom čelu nalazi od samog osnivanja. Iako je startovala kao mala zanatska radnja, danas ova internacionalna modna kuća broji više od 160 zaposlenih.

Sa poslovnicama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Slovačkoj, Norveškoj i Švedskoj, Luna je snažna domaća kompanija koja uspešno posluje na teritoriji Evropske unije.

Upravo zbog toga, Lunini kapaciteti prepoznati su od strane IWEC, najveće globalne mreže najuspešnijih i najperspektivnijih preduzetnica.

Profesionalizam i briga za najvernije kupce, za koje Luna nekoliko puta godišnje organizuje druženja, edukativne i modne događaje, ovu kuću čine jednom od najproaktivnijih i najuspešnijih na tlu Evropske unije, navodi se u saopštenju.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.