Biciklističko takmičenje u okviru Dečje nedelje

Izvor: Aleksinac.net, 30.Sep.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklističko takmičenje u okviru Dečje nedelje

U okviru Dečje nedelje biće organizovano i takmičenje učenika od petog do osmog razreda u savlađivanju prepreka vožnje biciklom.

U okviru manifestacije ”Dečja nedelja”, koja se održava od 2. do 9. oktobra u organizaciji Centra za kulturu i umetnost, Sportski savez opštine, Savez za školski sport i OTIS će 04.10.2017. (sreda) u vremenu od 10 do 12 časova, na sportskom terenu ”Taš” organizovati takmičenje učenika od petog do osmog razreda u vožnji biciklom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << tačnije savlađivanju prepreka vožnje biciklom.

Takođe, radnici Ministarstva unutrašnjih poslova odeljenja saobraćajne policije iz Aleksinca će održati edukaciju učenika o saobraćajnim propisima i obaveznom opremom biciklista i ostalih prevoznih sredstava u saobraćaju.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.