„Bend i vokali” u finalu spektakla

Izvor: Pančevac-online.com, 23.Jan.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Bend i vokali” u finalu spektakla

Talentovane devojčice iz našeg grada i jedan dečak, članovi hora „Vokal tin” Muzičkog centra „Vokali”, za potrebe snimanja jedne od najgledanijih emisija RTS-a „upareni” sa instrumentalistima u sastav „Bend i vokali”, plasirali su se u finale muzičko-scenskog spektakla „Ja mogu sve”, koje će uživo biti emitovano na nacionalnoj televiziji sutra od 21 sat.

Tokom tromesečnog takmičenja „Bend i vokali” su dokazali da im leže svi muzički žanrovi, a najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << pop-rok. Izvodili su sopstvene obrade numera „Kad hodaš”, „Jovano”, „Wake Me Up”, „Ederlezi” i „Moves Like Jagger”, koje su, uz aranžmane hitova grupa ABBA ili AC/DC, dizale na noge milionsku publiku u celoj Srbiji.

Sutra uveče boriće se za nagradu od 20.000 evra, a kako o tome ko je najbolji odlučuju gledaoci SMS-ovima, dobrodošla je pomoć drugara iz Pančeva. Deca iz četiri pančevačke osnovne škole, „Zmajeve”, „Stevičine”, „Isidorine” i „Vasine”, predstavljaju naš grad na najbolji mogući način, pomozimo im!

Telefone u ruke, glasajmo za „Bend i vokale”! Mi možemo sve!

R. T.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.