Balaševićev “Dnevnik starog momka” u Kovinu

Izvor: KovinEkspres.rs, 23.Sep.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balaševićev “Dnevnik starog momka” u Kovinu

Kulturni centar Smederevska Palanka gostuje u Kovinu u četvrtak 26. septembra od 20.00 sati sa predstavom “Dnevnik starog momka” rađenu po tekstu Đorđa Balaševića, a u režiji Jordane Avramović. Prodaja i rezervacija karata po ceni od 150,00 dinara je u Centru za kulturu Kovin od 8 do 20 časova ili na telefon 013/742-592. U kovinskom bioskopu od večeras pa do srede 25. septembra prikazuje se animirani film “Turbo 3D”, a od četvrtka do subote 28. septembra na programu je “Persi Džekson – More čudovišta”. Projekcije su od 20.00 časova.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Ladies’ night – Rizična igra premijerno

Izvor: Studnel.com, 23.Sep.2013

U bioskopu Vilin grad 25. septembra od 20 sati povodom Ladies' night-a, biće premijerno prikazan film Rizična igra (Runner Runner). Uz svaku kupljenu ulaznicu po standardnoj ceni od 290 dinara, dame će dobijati i „ženske“ poklone: red bul, primerak magazina Grazia, kao i poseban koktel koji...

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.