Bahatost

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2015, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahatost

Pre nekoliko dana ministar Aleksandar Vulin obišao je Dnevni boravak za decu s teškoćama u razvoju. Tom prilikom ga je jedan štićenik zamolio da mu zaposli sestru preko veze, na šta se ministar grohotom nasmejao. Pokret „Dosta je bilo” želi da naglasi da je partijsko zapošlјavanje i zapošlјavanje preko veze toliko duboko prodrlo u naše društvo da je čak i mentalno slabije razvijenim osobama to jasno, a na sve to nam se ministar još i smeje.

Pokret „Dosta je bilo” >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << poziva sve građane da iskažu svoj protest i da javno kažu svim organima javne uprave da je bilo dosta ponižavanja, podsmevanja i unazađivanja našeg društva. Više puta je iznošena i činjenica (koju niko nije demantovao, već se svi samo smeškaju) da je u našem gradu mnogo zaposlenih preko veze i po stranačkoj liniji. Gradska uprava se ponaša kao da živimo u nekoj zemlјi Trećeg sveta, i to s tehnologijom 19. veka. Svet je stigao u svemir pre pedeset godina, a mi ne možemo da prebrojimo zaposlene u javnom sektoru. Oni ćute, zapošlјavaju i nadaju se da smo svi na nivou momka iz ustanove s početka priče. Ne dozvolimo da nas pobedi bahatost.

Pokret „Dosta je bilo – restart”

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.